Διαμέρισμα προς Πώληση, Καλλιθέα Χαροκόπου, 2 Δωμάτια, %, 50 τ.μ., 122.000€

Διαμέρισμα Καλλιθέα Χαροκόπου
122.000 Τιμή
2 Δωμάτια
1 Μπάνια
50 τ.μ. Εμβαδόν
1973 Έτος κατασκ.
0
4ος Όροφος
Α-147751 Κωδικός ακινήτου

Βασικές πληροφορίες

  • Κωδικός Α-147751
  • Περιοχή Καλλιθέα Χαροκόπου
  • Τύπος Διαμέρισμα
  • Σκοπός προς Πώληση
  • Εμβαδόν 50 τ.μ.
  • Τιμή 122.000€
  • Τιμή
  • Τιμή/τ.μ. 2440€/τ.μ.
  • Όροφος 4ος όροφος
  • Έτος κατασκ. 1973
  • Δωμάτια 2
  • Μπάνια 1
  • Θέρμανση κεντρική πετρελαίου
  • %
  • %
  • μ.
  • μ.

Περιγραφή

Διαμέρισμα προς Πώληση #Α-147751

Καλλιθέα Χαροκόπου

Πωλείται ανακαινισμένο διαμέρισμα 50 τ.μ., 4ου ορόφου, στην Καλλιθέα, σε πολύ πρακτικό σημείο με άμεση πρόσβαση σε αγορά, συγκοινωνίες και βασικές καθημερινές εξυπηρετήσεις.

Το ακίνητο έχει ανακαινιστεί το 2023 και είναι πρόσφατα βαμμένο, προσφέροντας μία καθαρή και προσεγμένη εικόνα. Διαθέτει φωτεινούς χώρους, βεράντα προσόψεως και λειτουργική διαρρύθμιση, κατάλληλη τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για επένδυση.

Στα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνονται δάπεδα από πλακάκι, κλιματισμός, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και πόρτα ασφαλείας. Η κατάστασή του είναι ανακαινισμένη, γεγονός που το καθιστά άμεσα αξιοποιήσιμο χωρίς σημαντικές παρεμβάσεις.

Πρόκειται για μία πολύ καλή ευκαιρία αγοράς στην Καλλιθέα, ιδανική για όσους αναζητούν ένα προσεγμένο, ανακαινισμένο και λειτουργικό διαμέρισμα σε όροφο, με βεράντα προσόψεως και σύγχρονες παροχές.

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Ανελκυστήρας βαμμένο πρόσφατα ευκαιρία κλιματισμός πόρτα ασφαλείας 
  • βεράντα: προσόψεως
  • δάπεδα: πλακάκια
  • ενεργειακή κλάση: Ε
  • έτος ανακαίνισης: 2023
  • κατάσταση: ανακαινισμένο
  • κουφώματα: αλουμινίου διπλά τζάμια

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο; Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

Χάρτης ακινήτου

Video ακινήτου

Φωτογραφίες ακινήτου

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;

Καλέστε μας τώρα στο τηλέφωνο:

210 9580052

ή συμπληρώστε τη

Παρόμοια ακίνητα

Για περισσότερα ακίνητα, διαμερισματα στην περιοχή Καλλιθέα κάντε κλικ εδώ