Διαμέρισμα προς Πώληση, Κολωνός, 2 Δωμάτια, %, 107 τ.μ., 150.000€
Βασικές πληροφορίες
- Κωδικός Α-132590
- Περιοχή Κολωνός
- Τύπος Διαμέρισμα
- Σκοπός προς Πώληση
- Εμβαδόν 107 τ.μ.
- Τιμή 165.000€ 150.000€
- Τιμή
- Τιμή/τ.μ. 1402€/τ.μ.
- Όροφος 1ος όροφος
- Έτος κατασκ. 1961
- Δωμάτια 2
- Μπάνια 1
- wc 1
- Θέρμανση χωρίς θέρμανση
- %
- %
- μ.
- μ.
Περιγραφή
Διαμέρισμα προς Πώληση #Α-132590
Κολωνός
Πωλείται οροφοδιαμέρισμα 107 τ.μ. στον Κολωνό, στον 1ο όροφο τριπλοκατοικίας, κατασκευής 1961. Το διαμέρισμα είναι διαμπερές και διαθέτει 2 υπνοδωμάτια, μπάνιο και WC, χωρίς ασανσέρ. Χρήζει ανακαίνισης, αλλά προσφέρει μεγάλους χώρους και δυνατότητα διαμόρφωσης τρίτου υπνοδωματίου.
Βρίσκεται σε ημικεντρικό δρόμο της περιοχής, απέναντι από στάση λεωφορείου και supermarket, ενώ απέχει μόλις 5 λεπτά από τον σταθμό μετρό Λαρίσης. Το διαμέρισμα έχει καλή διαρρύθμιση και είναι ιδανικό για οικογένειες ή επενδυτές.
Επιπλέον χαρακτηριστικά
- βεράντα: προσόψεως
- ενεργειακή κλάση: Ε
- πλησίον: μετρό
- πρόσβαση: από άσφαλτο
Εκδήλωση ενδιαφέροντος
Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο; Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

























