Η Εταιρεία

Alfamesitiki Real Estate Group

Το μεσιτικό γραφείο Alfamesitiki Real Estate ιδρύθηκε το 2000 επεκτάθηκε ταχύτατα και είναι σήμερα μια από τις πιο δυναμικά ανερχόμενες επιχειρήσεις στον τομέα της ακίνητης περιουσίας.

Το πολυτιμότερο κεφάλαιο που κατέχει σήμερα η εταιρία μας είναι οι άνθρωποι που την στελεχώνουν. Οι συνεργάτες μας καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα μεσιτικών υπηρεσιών έτσι ώστε να είναι σε θέση να καλύψουν τις ανάγκες των πελατών μας όπως:

  • Εκτιμήσεις ακινήτων
  • Διαχείριση Ακίνητης Περιουσίας
  • Πωλήσεις και ενοικιάσεις ακινήτων
  • Συμβολαιογραφική και Νομική κάλυψη
  • Ενεργειακά πιστοποιητικά από έμπειρους ενεργειακούς επιθεωρητές

Η απόλυτη και μεθοδικά οργανωμένη δουλειά που προσφέρουμε, πλαισιωμένη από το φιλικό, ζεστό, αλλά προ-πάντων το ανθρώπινο πρόσωπο των συνεργατών μας και η πολύ μεγάλη εμπειρία που διαθέτουμε στο χώρο των ακινήτων, αποτελούν την εγγύηση για τους πελάτες μας.

Η ικανότητά μας να προβλέπουμε τις μελλοντικές ανάγκες της αγοράς, είναι η εγγύηση  για το αποτέλεσμα  της συνεργασίας μαζί σας και μας οδηγεί σε πρωτοποριακές και ιδιαίτερα επιτυχημένες νέες δραστηριότητες .

Με την ολοκληρωμένη υποστήριξη που μπορούμε και παρέχουμε, δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης ανάμεσα στην εταιρεία μας και στους πελάτες μας, κάτι το οποίο είναι το πλέον αναγκαίο και απαραίτητο για την σωστή συνεργασία.

Ως εκτιμητές, πραγματογνώμονες ακινήτων δίδουμε τις πιο αξιόπιστες εκτιμήσεις και αξιολογήσεις, σύμφωνα με τις τρέχουσες τιμές. Είμαστε ανά πάσα στιγμή διαθέσιμοι για την έναρξη συνεργασίας μαζί σας με σκοπό να προβούμε στην ολοκλήρωση της κτηματομεσιτικής συναλλαγής της απολύτου προτιμήσεώς σας.

Γιατί πρέπει να εμπιστευθείτε την ALFAMESITIKI REAL ESTATE:

-Διαθέτουμε μεγάλο αρχείο ακινήτων και αγοραστών συνεπώς έχουμε να προτείνουμε πολλές επιλογές.

-Εξυπηρετήστε από επαγγελματίες με σοβαρότητα και συνέπεια.

-Από την στιγμή που θα καταλήξετε στην ενοικίαση ή αγορά ενός ακίνητου έχουμε την δυνατότητα να αναλάβουμε τα πάντα (δάνειο, νομικός έλεγχος, συμβολαιογράφος ) μέχρι την σύναψη του οριστικού συμβολαίου .

-Η ιστοσελίδα μας αποτελεί ένα πολύ καλό μέσο προβολής και είναι ευκολότερη η πρόσβαση σε ενδιαφερόμενους τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

-Τα πωλούμενα ή προς ενοικίαση ακίνητα διαφημίζονται με δαπάνες του κτηματομεσιτικού γραφείου εκτός απο την Ελλαδα και σε όλες τις χώρες του εξωτερικού.

Το μεσιτικό γραφείο ALFAMESITIKI ειναι Μέλος του Συλλόγου Κτηματομεσιτών Ελλαδος με αριθμο μητρωου 5360 .

Σε περίπτωση που δεν βρείτε το ακίνητο που σας ενδιαφέρει στην ιστοσελίδα μας καλέστε μας  στο 2109580052. Το τηλεφώνημα σας είναι σημαντικό για εμάς.

 

 

Alfamesitiki Real Estate Athens Greece

Δημοσθένους 99 17673 Καλλιθέα
Αθήνα - Νότια Προάστια

Τηλ: 210 9580052 - Fax: 210 9599962

info{ta}alfamesitiki{tod}gr - www.alfamesitiki.gr