Υπηρεσίες

Ολοκληρωμένες Κτηματομεσιτικές Υπηρεσίες

Οι συνεργάτες μας καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα μεσιτικών υπηρεσιών έτσι ώστε να είναι σε θέση να καλύψουν τις ανάγκες των πελατών μας, και

 σας προσφέρουν ένα ολόκληρο πακέτο υπηρεσιών στον χώρο της ακίνητης περιουσίας το οποίο περιλαμβάνει:

Αγορές, Πωλήσεις, Μισθώσεις, Εκτίμηση, Έρευνα Αντιπαροχής, Σύσταση Δανείου, Νομική υποστήριξη, (Συμβολαιογράφος, Δικηγόρος) αναλυτικά:  

Εκτιμήσεις ακινήτων

Χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες και αξιόπιστες, φόρμες εκτιμήσεων και στηριζόμενοι σε μια συνεχώς ενημερωμένη βάση δεδομένων με τις πωλήσεις και ενοικιάσεις ακινήτων , σας προσφέρουμε την πιο πειστική ανάλυση για την αξία κάθε ακινήτου. Ειδικότερα για όσους επιθυμούν να πωλούν, η ολοκληρωμένη, εντελώς προσωπική, και όχι γενικόλογη αξιολόγηση, περιλαμβάνει και μια πλήρη καταγραφή των ιδιαιτεροτήτων του ακινήτου, της τεχνικής του κατάστασης και των όποιων αδυναμιών του, η ύπαρξη των οποίων μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τόσο την τελική τιμή όσο και τον χρόνο πώλησης.

Διαχείριση ακίνητης περιουσίας

Αν έχετε ακίνητο και βρίσκεστε σε άλλη πόλη ή στο εξωτερικό μπορούμε να αναλάβουμε την διαχείριση του. Δηλαδή η είσπραξη ενοικίου , οι λογαριασμοί και η επιθεώρηση του ακινήτου σας γίνονται από άνθρωπο του γραφείου μας ο οποίος σας ενημερώνει τακτικά για την συνολική κατάσταση του. Σας εκπροσωπούμε σε κάθε διαπραγμάτευση για την αγορά ,πώληση , μίσθωση ή αντιπαροχή των ακινήτων σας μέχρι την ολοκλήρωση της συναλλαγής.

Η εταιρεία μας με τα εξειδικευμένα και έμπειρα στελέχη της, σας ενημερώνει και σας καθοδηγεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας και τις οικονομικές προδιαγραφές που εσείς θέλετε.
Αναλυτικά:

- Προβαίνει σε εκτίμησή του με βάση τα στοιχεία της αγοράς, τις αντικειμενικές και εμπορικές αξίες της περιοχής.

- Διαπραγματεύεται για λογαριασμό σας, διότι έχει την πείρα και την εξειδίκευση.

- Μεσολαβεί σε χρηματοπιστωτικά θέματα. ( Δάνεια )

Νομική υποστήριξη

Ο νομικός συνεργάτης μας, με εμπειρία πολλών ετών, γνωρίζει στην εντέλεια την Ελληνική Νομοθεσία περί Ιδιοκτησίας.

Η εταιρεία μας πλαισιωμένη από νομικούς σύμβουλος εξειδικευμένους στις αγοροπωλησίες ακινήτων, σας εξασφαλίζουν την νομιμότητα της συναλλαγής για τα ακίνητα που σας ενδιαφέρουν για αγορά και σας ενημερώνουν για την νομική διαδικασία και τα απαραίτητα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την πώληση του ακινήτου σας.

Ανακαινίσεις ακινήτων

Αν νομίζετε ότι το σπίτι σας χρειάζεται μια ανακαίνιση, μια αλλαγή για να ομορφύνει και να σας εκφράζει περισσότερο, αν θεωρείτε ότι ο εργασιακός σας χώρος θέλει μια ανακαίνιση για να γίνει πιο λειτουργικός και μοντέρνος τότε εμείς είμαστε εδώ για εσάς.Έχουμε τις χαμηλότερες τιμές και υψηλή ποιότητα υλικών, οι εργασίες γίνονται  από έμπειρα άτομα.

Alfamesitiki Real Estate Athens Greece

Δημοσθένους 99 17673 Καλλιθέα
Αθήνα - Νότια Προάστια

Τηλ: 210 9580052 - Fax: 210 9599962

info{ta}alfamesitiki{tod}gr - www.alfamesitiki.gr